Fries en beat bij Top Format

Top Format - Koortje in 2015

Top Format - Logo 201530.01.2015 – Ze hebben het druk, de mannen en de vrouwen bij Top Format in Haarlem. Ze zijn lekker bezig met nieuwe customjingles voor Veronica – een mooie klant om te hebben. En leverden ook “simmer’-jingles voor Omrop Fryslân, de ‘regionale stjoerder fan Fryslân’mei nijs op ynternet, radio en tv’. En dan ook nog eens jingles voor BeatOne, in opdracht van de Duitse klant Mediahaus (luister HIER), in 2014 kwam deze ‘Beat of europe’ ook al in Haarlem langs voor jingles. En dan is er ook nog eens een custom-pakket voor de Oosterijkse radio, je zou bijna jodelen van geluk in een zakelijk saaie maand als januari. Het enthousiasme spat er op deze foto reeds vanaf bij de verse stemmen die boven op de zolder in het Top Format pand het inzingwerk doen.

Top Format - Uitmixen