Nu eens een keer niet over jingles

cassettes08.12.2014 – Dit bericht gaat – bij hoge uitzondering- nu eens niet over jingles. Maar natuurlijk wel over aanverwante zaken, want anders hadden we wel een website gestart over de Colorado-kever in zuidelijk Guatemala, om maar eens andere gekte te noemen.
We wijzen je heel graag op de website Tapedeck. een bonte verzameling van allemaal afbeeldingen van zo goed als alle audiocassettes, officieel ook wel CompactCassette geheten. Een actieve verzamelaar heeft zo goed als alle types cassettes goed gefotografeerd en mooi in beeld gebracht. Bovendien kun je sorteren: op lengte, merk, soort, etc. En om de site voor de maker betaalbaar te houden kun je er ook T-shirts kopen met een cassette erop. Wij zijn fan! En misschien jij ook. Want hebben we niet allemaal met deze cassettes het jingle-item van Ferry Maat opgenomen?