De jingles van Benztown

jingles_gary20.10.2014 – De Duitse stad Stuttgart is bekend vanwege de aanwezigheid van de autofabriek van Mercedes-Benz. Vandaar ook dat het jingle- en librarybedrijf dat in 2008 in deze stad begon zich Benztown noemde. Een bedrijf dat aan sterke branding doet, compleet met een bewegend mannetje, dat volgens ons Gary heet. Benztown doet aan radio imaging: production library, voice-over services en jingles. De onderneming heeft studio’s in Los Angeles, New York en Stuttgart natuurlijk. Benztown afficheert zichzelf graag als bedrijf dat hoogwaardige producties aflevert, vergelijkbaar met die van Mercedes-Benz en Porsche. Toe maar! En ook nog eens in alle formaten: AC, Hot AC, CHR, Country, Urban, Rhythmic, Classic Hits, Rock, News/Talk/Sports, en JACK. Benztown maakte tot nu toe jingles voor NRJ, BBC Radio 1, Europa Plus, Warm 98 en WHTT. Meer weten, kijk naar deze video of surf naar Benztown.