Hoera, Spreekbuis is terug

spreekbuis terug17.10.2014 – Hiep hiep hoera, de Spreekbuis is terug, de – euh – spreekbuis van medewerkers bij de omroepen en alle nieuwe buren in de wijk. In 2013 ging het blad ter ziele, want met een bezuinigingsopdracht van 200 miljoen euro werd er door de bazen met een bijl in het rond geslagen. En nu is Spreekbuis terug van weggeweest. Niet meer op papier, dat is zó hopeloos ouderwets, maar als een flitsende site op het internet. De komma uit de naam (die decennia Spreek’Buis luidde, zodat radio en televisie evenredig werden vertegenwoordigd) is definitief verdwenen. Ouwe getrouwe Bas Nieuwenhuijsen is ook al terug bij de site die in september werd opgezet door Richard Otto (van MobileMarketing.nl) en Ais Leuhery (Sky Radio Group/MyRadio). Het initiatief is geboren in samenwerking met MediaWerkplaats Hilversum. We zijn er blij mee, de informatie is van hoog niveau. Evenals de liefde voor de jingle. Retteketét en proost dus. En vaak kijken natuurlijk, op spreekbuis.nl