John Hooper meets Ringo Starr

John Hooper meets Ringo Starr - Foto Kelly Hooper

14.01.2014 – Kelly Hooper, de dochter van jinglecomponist John Hooper in Dallas, is apetrots. Haar vader mocht dit weekend de hand schudden van Ringo Starr, voor een sixtie-man als Hooper toch gauw de bijna-God van de popmuziek. Want wie in The Beatles heeft gezeten kan zijn leven lang daarna een potje breken, nietwaar? En ja, helemaal gaaf als er dan een foto wordt gemaakt van dit mooie moment. Zou Ringo weten dat John de componist is van TM’s Memphis River? En van de jingles van 8FM? Om maar eens wat te noemen… We denken van niet. Maar een leuke, gedenkwaardige foto is het wel. Het is niet helemaal duidelijk bij welke concert (Starstruck in The Annex Event Center in Oregon?), maar vooruit maar…. Dank aan Kelly Hooper voor de Instagram-foto.