Nieuw in libraryland:Epidemic Sound

Epipdemic Sound homepage21.09.2014Epidemic Sound. een nieuwe naam in het land van radiovormgeving. Onthoud die naam! Het bedrijf levert produktiemuziek op een nieuwe manier, zo schreef Broadcast Magazine onlangs. De tracks van Epidemic Soundzijn gemaakt door ruim 200 componisten, allemaal uit Zweden. De muziek is in meerdere sporen te downloaden. En Buma komt er ook niet meer aan te pas. De gebruiker betaalt elke track per seconde bij aankoop. Epidemic Sound heeft inmiddels een indrukwekkend klantenbestand, zo schrijft Broadcast Magazine: RTL NL, UPC, Discovery, Viacom en Eyeworks. In Scandinavië hebben ze 60 procent van de markt, in thuisland Zweden zijn alle publieke en commerciële radio- en TV-zenders al binnengehaald. De onderneming wil overigens vanaf volgend jaar ook met Nederlandse en Belgische componisten gaan werken. Wij voorzien voor Epidemic Sound een grote en rijke toekomst.