Boek The Jingle Man te koop op Ebay

The Jingle Man v206.03.2014 – Dat jingles in Amerika het woord zijn voor reclames, mag onder onze lezers bekend verondersteld worden. Artikelen over reclames horen dus eigenlijk niet op de website thuis, want Jingleweb gaat toch vooral over radiojingles en radiotunes. Toch kunnen we het soms niet laten om over aanpalende thema’s te schrijven, zeker als er een leuke afbeelding bij te plaatsen valt. Neem nou het boek The Jingle Man van ene Steve Karmen. Het boek is uit 1980, uitgekomen bij Hal Leonard Publishing Corporation in Winona, Milwaukee. Deze Steve Karmen, inmiddels dik in de 70, is een Amerikaanse componist, die reclametunes schreef voor onder meer bezinemerk Exxon, en Wrigley kauwgum, Budweiser bier, Pontiac auto’s, maar ook filmmuziek componeerde. Hij ontving gedurende zijn loopbaan maar liefst 16 Clio Awards. Wie het boek wil kopen kan terecht op Ebay.