Nieuwe styling P3 Denemarken

Het hoofdkwartier van DR in Kopenhagen - foto DR19.02.2014 – P3 is de naam van een publiek radiostation in Denemarken. Progressief, gepassioneerd en krachtig, zo omschrijft het station zelf haar sound. (Progressive, Powerful and Passionate”). In de praktijk van alledag betekent dat muziek uit de Top 40 (van alternatief tot hip hop) tot aan nieuwe Deense muziek aan toe. ” We vergelijken onszelf met BBC Radio 1″, zegt Henrik Povlsen, voormalig morning show presentator bij P3. Hij gaat tegenwoordig over de vormgeving dit P3. Vorig jaar bestond het station 50 jaar. En nu de slingers weer zijn opgeruimd was het tijd voor een nieuw jinglepakket, dit keer aangeschaft in Hilversum. Gelukkige maker is PURE Jingles.
P3 heet eigenlijk DR P3, of nog vollediger: Danmarks Radio Program 3. Het is 1 van de 4 nationale radiozenders van publieke omroep DR. De zender begon met uitzenden op 1 januari 1963 als antwoord op de populaire zeezender Radio Mercur, die sinds juni 1962 door het Deense parlement het zwijgen was opgelegd. De jingles van P#, gemaakt door PURE Jingles dus, hoor je HIER.
Wie trouwens de Soundcloud pagina van PURE Jingles bekijkt, kan meteen luisteren naar de nieuwe jingles voor 3FM (RAB Radio, Effe Ekdom, 3 voor 12 radio, De Coen en Sander Show, Giel, Met Michiel, etc) en Radio Munot in Zwitserland.