PURE Jingles scoort op Radio One

Nick Grimshaw - foto BBC Radio One09.01.2014 – Avicii, One Direction, Katy Perry en the Arctic Monkeys. Dat waren de ‘eikplaten’ voor het nieuwe jinglepakket voor het Britse Radio 1, gemaakt door PURE Jingles in Hilversum. Volgens het jinglebedrijf is BBC Radio 1 als koploper van de Britse popcultuur altijd zoekend naar methoden om nieuwe muziektrends en state-of-the-art imaging aan elkaar te koppelen, en is het nieuwste jinglepakket daar een voorbeeld van. Grote woorden, maar ook terechte woorden wie luistert naar de cuts. De naam van het pakket: The next step. PURE Jingles schuwt sowieso de grote woorden niet. De bedrijfsfilofie van PURE Jingles: “Charles Darwin sprak over de evolutie van soorten door natuurlijke selectie. PURE Jingles gelooft in een koppositie voor zijn klanten door constante vernieuwing.” Wat we zeiden: grote woorden. Op de foto de morningjock van BBC Radio One:  Nick Grimshaw.