Gratis reclame voor Pors jingledemo

ED - bron Henrie Pors04.12.2013 – Jinglemaker Henrie Pors in Geldrop had dit weekend een mooi publicitair meevallertje. Het Eindhovens Dagblad publiceerde een artikel over de muziekcassette, die op de dag van plaatsing 30 november precies 50 jaar bestond. Die cassette is destijds – net als de CD – uitgevonden in het Natuurkundig Laboratorium van Philips in Eindhoven. Op de voorpagina van het katern Spectrum drukte de krant de drie types Philips cassettes af, met de bolletjes in rood, wit en goud. Laat de middelste nou net – toeval of niet – de opvallende opdruk “Pors demo jingles en commercials” bevatten. Een mooie gratis reclame voor dit Geldropse bedrijf, immers ook onder de rook van Eindhoven. Voor zo’n advertentie moet je normaal bij Wegener  toch een hoop euro’s betalen, ook in deze tijd van teloorgaande kranten… (foto: Henrie Pors).