Offshore days opgefrist

Veronica-1970-Tineke-thuis-001

05.11.2013 – Jingleweb heeft Offshore Days aangevuld, de foto’s van de afgelopen maanden zijn ondergebracht bij de eerdere foto’s die al in Offshore Days Caroline-1972-Sloop-249verschenen (’the Sixties)’.  Aanvullingen te over. We noemen: het opruimen van het schip van Radio Antwerpen op het strand bij Cadzand, de originele bouwtekening van het schip, de Crocodile, een vooroorlogse foto van de bouw van deze bateaux de ciment voor het Franse leger, de bouw van de mast van het REM-eiland en de uitleg van hun RCA-studio mixer, Meister en Bollier bij hun schip in Slikkeveer, nieuwe foto’s van de sloop van de Fredericia in 1972 (Caroline North), de mislukte politieke loopbaan van Abe Nathan en de IBS Award die in 1969 werd aangeboden aan radiopionier Willem Vogt door de Berthe Beydals van Capital Radio (en dus geen Berthe Beydels of Berte Beijdaals, zoals ze steeds zo foutief bij anderen door het leven gaat). En een foto van Tineke, die door een ongeluk niet in staat was om naar de studio in Hilversum te komen en thuis in Eembrugge haar programma’s mocht opnemen. Ook mooi: een reisbureau-poster voor Sealand en hun aanbod om voor een dikke veertig ponden op de ‘Principality of Sealand’ de titel van lord of baronesse te kopen. Bekijk het HIER.

Sealand-Baron-worden