Effe Ekdom, effe jingles scoren

10.10.2013 – Eerlijk is eerlijk. Giel Beelen was eerder (2010). En er zwierven ook al enkele illegale (betaal-) apps rond. Maar nu is Gerard Ekdom dan ook zelf gekomen met een FF Ekdom soundboard. Vind je de jingles en kreten uit Effe Ekdom op 3FM leuk? Dan kun je via deze soundboard die jingles terugluisteren. Clean, dus zonder ongewenste bijgeluiden of andere stemmen. Van “ik zal kijken wat ik voor je kan doen” via “Eine Deutsche Schallplatte” tot een kreet van filelezer John Bakker. Niet de gezongen jingles dus (want dat mag rechtentechnisch niet), maar wel de kreten en soundbites. Als Android-gebruiker kun je het Soundboard vinden in de 3FM-app (via het menu onder Soundboard). Op elke andere smartphone (of op je computer) kun je terecht op de mobiele site: m.3fm.nl. Binnenkort zit-ie ook in de iPhone app. En wil je ze gewoon NU horen, klik dan HIER.