NOVAZ maakt KX jingles voor kicks

Leo van der Goot (L) en Carolien Brouwer in de oude KX Radio studio - foto KX Radio13.09.2013KX Radio ken je als het station van DJ Rob Stenders. KX Radio ken je ook als station zonder format. Muzikaal kan er dus álles. Dan heb je het als jinglemaker voor KX Radio moeilijk, want waaraan heb je dan nog houvast bij het maken van de jingles? NOVAZ is daar goed in geslaagd, zegt een enthousiaste Rob Stenders na het horen van de nieuwe NOVAZ-jingles voor zijn zender. Nou zijn we dat soort gebruikelijke reacties gewend, maar in dit geval is er wel reden toe. De jingles zijn afwisselend, krachtig, en héél erg KX. De enige juiste naam voor het pakket is dan ook KX Cuts! Jingles in allerlei muzikale stijlen met een prima logo. We zouden haast zeggen: luister en oordeel zelf…. ;-)