Nieuwe archief met jingles al ’n beetje op orde

09.08.2013 – Het schiet al lekker op met het nieuwe archief van Amerikaan Tracy Carman van de Media Preservation Foundation, een soort Genootschap radiojingles en -tunes, maar dan in de VS. In april konden we al melden dat het archief Tracy Carman met honderden jinglebanden is verhuisd van zijn huis naar een professioneel (en vooral droog) onderkomen. Dat onderkomen heet Indian Orchard Mills. Het is een 300.000 vierkante meter multifunctioneel industrieel complex in Springfield, Massachusetts, bedoeld om de groei in de kunst- en industriële sector op te kunnen vangen. Er zijn kantoren en werkplaatsen. Op dit moment telt het complex 130 huurders: meubelmakers, aanrechtfabrikanten, zeefdrukkers, webdesigners, reclamebureaus, aannemers, beeldende kunstenaars én Tracy Carman dus.