Detroit failliet, maar we hebben nog wel jingles

20.07.2013 – Detroit heeft het niet makkelijk. De auto-stad heeft een schuld van 13 miljard euro en heeft officieel gekozen voor een faillissement. Misschien een mooi moment om enkele  beroemde radiostations uit Detroit en hun jingles nog eens onder de aandacht te brengen. Al was het maar om het gevoel rond Detroit een beetje op te fleuren.
Wat te denken van JAM’s Really nice, het zoveelste pakket van JAM voor WNIC in Detroit. Vijf pakketten hebben ze in de loop der jaren bij JAM gemaakt voor WNIC. Deze jingles stammen uit 2000. Hier duikt de slogan “have a really nice day” op, die in dat jaar ook door Sky Radio in gebruik zou worden genomen. En je hebt Motor City Drive Time, een pakket van TM/Century (nu TMStudios) in Dallas uit 1997. Een jinglepakket met mooie sound-a-likes van artiesten uit Detroit, zoals Martha Reeves (voor Dick Purtan), Aretha Franklin (voor de Rick Dees Show), Supremes, Stevie Wonder en meer. Koesteren, deze prachtset, waar ze zelfs de voice-overs eventjes hun best voor lieten doen. Wij zouden willen zeggen: Put your hands up for Detroit.