+++ KORT KORT KORT +++ KORT KORT KORT

21.06.2013 –  +++ KORT KORT KORT +++ NOVAZ Audio Imaging heeft de stationsvormgeving gemaakt voor Waterstad FM in Noord Nederland. Sweepers, nieuws, weer en verkeer zijn de resultaten. Maurice Verschuuren van NOVAZ koos de stemmen van Michael Pilarczyk en Sophie Hoeberechts als stationstem. +++ KORT KORT KORT +++ NOVAZ is verder gevraagd voor de imaging van Quintino, een van ’s werelds grooste DJ’s en producers. Zijn SupersoniQ Radio wordt wekelijks door een miljoenen publiek gehoord via onder meer het Amerikaanse Sirius XM. +++ KORT KORT KORT +++ Een jaar nadat FM1 in Zwitserland 16 jingles had besteld uit het JingleBox pakket, klopt dit station opnieuw aan bij de mannen – en vrouwen – van PURE Jingles in Hilversum. luister naar de jingles +++ KORT KORT KORT +++ Capital of Media heeft Power FM van jingles kunnen voorzien. Dit alternatieve CHR-pakket bevat 5 IDs, ramps en diverse mixouts. Luister maar. +++ KORT KORT KORT +++ Tot slot kunnen we melden dat het Italiaanse JinglesFactory jingles heeft gemaakt voor het Alpen-station NBC. Check out.