The continuing story of Coast

26.05.2013 – Jinglebedrijf JAM heeft twee pakketten online gezet en dat is nieuws, want het gebeurt lang niet meer elke week. Het eerste pakket is New & Now, gemaakt voor vier stations van dezelfde eigenaren. Er zijn zelden nog jingles te maken voor één klant, zei Jon Wolfert, de baas van JAM eerder tegen ons. Vanwege de clusters in de branche. Toch is het tweede pakket wel voor een en dezelfde klant; Pacific Coast is (natuurlijk) gemaakt voor KOST 103.5, die al sinds 1985 jaarlijks dromerige jingles bij JAM laat maken. Heel bewust. Het station is zo soft, dat je het op kantoor op de achtergrond aan mag zetten. Vandaar “The most music while you work” als slogan. Je moet er nog verschrikkelijk mee uitkijken. Voor je het weet ben je de slaapdrempel overgeschoten met zo’n softe zender. KOST was vier jaar geleden al het station waarvoor JAM de meeste jingles ooit maakte. En KOST bestendigt die positie alleen maar.