The best jingle demo ever: win gratis CD

15.05.2013 – De jingle demo CD is uitgestorven. Dat mogen we wel stellen. Brandy, de jingleproducent in het Belgische Brussel, is zo ongeveer nog de enige die het nog deed: het af en toe uitbrengen van een CD met jingledemo’s. Maar Diederik Decraene van Brandy laat ons desgevraagd weten dat Jingle Jungle nummer 6 de laatste is die zij uitbrengen. Het bedrijf studeert op een nieuwe manier om jaarlijks in één keer het verse werk onder de aandacht te brengen. En dat is jammer, want niets is leuker dan een samenballing van mooie jingles in een demo, liefst vooraf gegaan door een echte inleiding in audio. Vroeger werd er veel werk van gemaakt. Fans zullen de klassieke demo’s kennen van JAM of TM of PAMS.
Daarom brengen wij de jingle demo CD een eresaluut. Met jouw hulp. Wat is jouw favoriete demo? Je kunt kiezen uit onze voorselectie van de tien beste jingledemo’s ever. Laat ons weten welke daarvan jouw favoriet is. Het gaat ons echt om de verhaaltjes voorafgaand aan de jingles zelf.
En er valt ook iets te WINNEN. Vijf inzenders maken kans op één van de exemplaren van de allerlaatste jingle demo CD ooit: Brandy’s Jingle Jungle nummer 6.
Ons lijstje van tien waaruit je jouw favoriet kunt kiezen:

Airworks (TM)

Can a pussycat over 35
? (Heller)

Class Action
(JAM)

Do it again
(JAM)

Logoset
(JAM)

Series 29 Go Go
(PAMS)

Ron Hicklin
(TM)

The Alternative
(TM)

The Winning Score
(TM)

93 KHJ
(Tuesday)

Let op: je kunt enkel kiezen uit deze lijst. Andere inzendingen komen niet in aanmerking voor een Brandy CD. Insturen kun je tot en met aanstaande vrijdag 17 mei. De vijf winnaars worden bekend gemaakt op Jingleweb en krijgen persoonlijk bericht.