De Spreek’buis houdt op te bestaan

24.02.2013 Het blad voor omroepmedewerkers Spreek’buis houdt op te bestaan. Eigenlijk geen nieuwtje dat op Jingleweb thuis hoort, maar toch zijn er voor ons redenen voor om het wel te melden. Al was het maar omdat dit blad sinds 1946 heeft bestaan en een podium was voor alle medewerkers van de Publieke Omroep. En al was het maar omdat wij als Genootschap radiojingles en -tunes heel regelmatig in dat blad mochten staan met onze projecten. En als was het maar omdat wij van Jingleweb het fenomeen Publieke Omroep een warm hart toedragen, en dus ook een eigen blad. Of dat nou op papier is, of digitaal. Pogingen van Villamedia (NVJ) en welwillende reacties van organisaties als de NPO, Omroep MAX, Beeld en Geluid en de gemeente Hilversum hebben niet geleid tot een doorstart. Volgende week vrijdag 29 februari 2013 verschijnt de laatste Spreek’Buis.