Meer buitenlanders voor PURE Jingles

17.02.2013PURE Jingles in Hilversum heeft de laatste weken diverse persberichten de deur uit gedaan met meestal nieuwe of bestaande buitenlandse klanten waarvoor verse jingles zijn gemaakt. We hebben ze niet allemaal kunnen melden, vandaar hierbij een ‘verzamelbericht’, want de jingles zijn en blijven de moeite waard. Zo is daar M80. Het eerste Portugese radiostation waarvoor PURE Jingles mag werken. De samenwerking leidde tot een pakket van 10 jingles en 4 beds. En ze klinken . Dan is er LFM in Lausanne, Zwitserland. Dat station koos 20 jingles uit JingleBox, dat als totaal ruim 350 cuts bevat. In de demo zijn 10 van de 20 jingles te horen. Tot slot YOU FM. Da’s de jongerenzender van de publieke Hessischer Rundfunk in Duitsland. Twee jonge producers ervan, Mathias Ochs and Fabian Brosi, mochten van de baas naar Nederland. Naar PURE. Het resultaat werd een aangenaam rhythmic CHR jingle pakket. Een behind-the-scenes-video staat hier.