PAMS te koop op Ebay

05.02.2013 – Zo af en toe duiken er jingle item op bij EBay, wij bij Jingleweb houden het in de gaten, kopen soms zelf of attenderen andere op de plotselinge vondsten op de wereldwijde veilingsite. Een oud radiomaker in Amerika biedt een paar PAMS-bandjes aan in de originele doosjes. Onder meer Cheerleaders (het was een soort tussenpakketje, vandaar dat het in de nummering ‘Series 25d’ meekreeg). Het pakket zelf is het aanhoren niet waard. De professionele zangers zongen expres heel slecht op het pakket dat bestaat uit strijdliedjes voor de football-clubs op Amerikaanse highschools, het is één van de slechtste dingen die de studio aan 4141 Office Parkway verliet. Maar wel weer leuk is het doosje en het bandje. Eigenlijk was het best wel aan de amateuristische kant. Het PAMS-bandje in zo’n doosje kreeg gewoon een ovaal stickertje en de technicus schreef er met viltstift het pakketnummer op. Wie het desalniettemin in de kast wil hebben moet maar MEEBIEDEN.