Update in offshore fotogalerij & Berdy-winkel

27.01.2013 – Jingleweb houdt de goede voornemens voor 2013 vast en heeft opnieuw een update gemaakt van de fotogalerij met offshore foto’s. Nieuw ditmaal; de inbeslagname van Radio Mercur op zee, de start van radio Sutch, inbeslagname van het REM-eiland, eindelijk eens een goede foto vaan de Radio England DJ’s, Radio Antwerpen zoals-ie op zee lag, het tweede schip en het tweede schip van Radio Hauraki. Ook een foto van Berdy, een van de meest typerende adverteerders op Veronica (eigenaar Kerkhof was een van de aandeelhouders van Veronica en kon tegen gereduceerde tarieven adverteren, dat hielp mee!) Ze zaten op de Nieuwendijk 143 in Amsterdam (inmiddels zit H&M daar). Je bent geneigd om je Berdy als een prachtige, glanzende zaak voor te stellen, maar het was maar een beetje shabby, en hun afdeling met bedrijfskleding zat zelfs in een houten hok. Lang niet zo mooi als de Berdy, vroege commercial, die Frans Mijts maakte.