Jingle mee in januari

22.01.2013 – Er ligt sneeuw en het blijft volgens het KNMI vriezen ’tot het einde van de maand’. Hoe hou je jezelf een beetje vrolijk en warm van binnen? Dat is niet moeilijk, er is een prachtige site in het leven geroepen die as we speak volgestort wordt met JINGLESAMPLERS – dat zijn jinglemedleys, die vaak door de freaks en fans zelf zijn geproduceerd. De meeste van hen steken er buitengewoon veel werk in.  Sterker nog: ze leggen er alle eer in om met iets bijzonders voor de dag te komen.Wie bekende jingles met rare slogans wil horen, of bloopers bij de opnamen, of een solozang van een man in jingles die normaal met vol-koor worden gezongen (andersom kan ook), doet er goed aan om wat van samplers te downloaden. Er staan trouwen ook nog mooie FOTO’s op de site. Er zijn net weer wat recente aanvullingen gedaan door Ken R. de man die in Toledo alle banden van PAMS digitaliseerde en die nu in Florida woont. (“where he enjoys not shoveling snow”.) Om maar een oude PAMS-jingle te citeren: “Winter cold gets winter warm”.