Greg Clancy vice president bij TM Studios

19.01.2013 – Jinglezanger en -componist Greg Clancy is benoemd tot vice-president bij de TM Studios in Dallas. Dat meldt Radio World. Het is zijn taak om nieuwe jingles en music libraries te ontwikkelen en mee te denken bij het creëren van nieuwe formats. Greg werkt sinds 2005 bij TM als music director en werd er drie jaar geleden benoemd tot creative director. Het was de afgelopen jaren z’n taak om de koortjes te dirigeren bij custom werk en de resings. Zijn stem is op duizenden jingles te horen, ook van maatschappijen als JAM en Thompson Creative, die hij als free lancer bediende.  Het is aan hem om de activiteiten uit te breiden in een moeilijke radiomarkt. Recente producten als Country 360 en pakketten voor K2 doen het goed en op die voet moet het voort, aldus Kirk Striland, de president van moedermaatschappij Dial Global. Greg krijgt tevens toezicht op het 24 Hour format, dat in Californië werd ontwikkeld. Clancy is een echt jingledier, in Radio World meldt hij hoe hij als jongetje al de zangstudio inglipte om te zien hij zijn vader – Jim Clancy – daar stond te zingen.