Een gouwe ouwe van Thompson Creative

Thompson-Creative-Studio-1991 - foto Benno Roozen03.01.2013 – Leuk om nog eens in te zoomen op Thompson Creative, het jinglebedrijf in Dallas dat in 2010 werd overgenomen door jinglecomponist Bruce Upchurch uit Dallas, en nu nog een sluimerend bestaan leidt als subdivisie van diens Music Oasis. De bloeitijd van Thompson lag in de jaren negentig. Toen werd de markt bestookt met custom-pakketten. Ook Nederland kreeg ermee te maken, het RTL Veronique-pakket kwam uit Dallas. Er is een filmpje online dat voor de NAB in Dallas werd gemaakt (in 1993) en waar jinglesingers als Johnny en Debbie Hooper zijn te zien.  Larry Thompson zat met zijn bedrijf jarenlang in een geluidsstudio aan de 4631 Insurance Lane in Dallas, en dat vond Jon Wolfert van JAM Creative Productions niet leuk, want het was tot 1988 zijn studio geweest, en ene belangrijk adres in jingle-land.