Nieuwe offshore foto’s op Jingleweb

23.11.2012 – Beloofd is beloofd: Jingleweb zet vandaag de eerste offshore radio foto’s online, die in de groeiende foto-archieven zijn te vinden. Er is zo veel dat er gemakkelijk een dik fotoboek van samen te stellen zou zijn – maar helaas liggen daar wel economische wetmatigheden aan ten grondslag. Foto’s zijn duur in de auteursrechten en een boek met veel foto’s is pas te maken als er veel van worden verkocht, en dat lijkt met de slinkende groep aanhangers van drijvende radiozenders niet zo het geval. Enfin, het eerste dozijn dan. Nog niet veel, wel uniek. Foto’s die zelfs de grootste liefhebbers niet eerder hebben gezien. Het gaat soms niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit – en dat is precies het credo van het Genootschap, weg met al die schots en scheve foto’s, de rasters en de fotofouten. KIJK maar snel. Er komt nog (veel) meer.