Jingles voor JOE FM: poppy sound met ballen

13.09.2012 – Het Vlaamse radiostation JOE FM zit sinds het najaar in het nieuw: een nieuwe slogan en dus ook nieuwe jingles. Het Belgische jinglebedrijf Brandy (toegegeven: ze doen meer dan jingles alleen) zorgde voor deze productie. 16 basic cuts met alle mogelijke afgeleiden, versies voor verschillende programma’s en service beds voor nieuws, weer en verkeer maken samen een pakket van 220 tracks. Vormgeving die past bij de classics uit de 70s, 80s en 90s én die tegelijk actueel klinkt. Of zoals oud-journalist en Brandy-boss Diederik Decraene het schrijft: “Het pakket wordt gedragen door een poppy sound met ballen, knipogen naar de muziek uit de voorbije decennia en een opvallende mix van mannelijke en vrouwelijke vocals overgoten met een moderne productie.” Zo, die staat. De main themes uit het pakket hoor je HIER.