Joosten & Kuitenbrouwer …… en Henselmans

08.05.2012 – Het componistenduo Joosten en Kuitenbrouwer (bekend van hun muziek voor Radio 1, RTL, Zembla, RTL Nieuws,  NTR) heeft een derde man het bedrijf binnengehaald. Het is Ward Henselmans – blijkt uit de vernieuwde site van het bedrijf in Utrecht. Daarop is vrijwel het hele portfolio te horen met alles dat Bernhard (Joosten) en Jeroen (Kuitenbrouwer) sinds 2006 samen voor de omroepen maakten.  Hun nieuwe partner Ward kwam in aanraking met de muziek toen zijn ouders op zijn zevende verhuisden naar een huis waar een piano was achtergebleven.  Zoals het op de site wordt beschreven….: “Vanaf dit moment is muziek het belangrijkste wat er is. Na jaren hard oefenen en tal van bands ontdekt hij dat het bedenken van nieuwe muziek nog veel leuker is dan het spelen ervan. Hij gaat compositie studeren aan de HKU. Vandaag de dag heeft Ward helemaal zijn plek gevonden: iedere dag nieuwe muziek bedenken, samen met zijn goede vrienden Bernhard en Jeroen.”