Jinglefactory, 30 jaar oud en 30 procent korting

09.11.2011 – Wie jarig is trakteert, luidt het spreekwoord.  De Jingles Factory (tegenwoordig afgekort tot JF) viert z’n dertigste verjaardag en geeft dertig procent korting op alles wat er de zangstudio verlaat.  Het bedrijf begon destijds als Blustudio (“Pubblicita jingles &  programma radiofonici”) in Carata Brianza bij Milaan. Klanten zat, want er kwamen in de jaren tachtig in Italië meer radiostations dan pizzabakkers. Onze eigen radio 10 vond er ook nog een gappige U-bocht. Inmiddels is het verwilderde landschap fors teruggesnoeid, en zijn er ketens ontstaan, en ook Jingles Factory heeft er uiteraard een boel bijgeleerd in de afgelopen drie decennia. In een geinig FILMPJE kijken ze uitgebreid terug op hun pakketten en op al die klanten waarvoor ze mochten zingen.