Herinnert U zich deze nog-nog-nog?

25.08.2011  – Wat hebben Rob de Nijs, populaire zanger en Gerard Renkema, de burgemeester van Nijkerk, met elkaar gemeen? Ze doen op 31 augustus samen de opening van de digitale zender TV192.  Die zender zit in Nijkerk. Daar woont Bert van Breda – platenbaas van BR Music. Samen met Ad Bouman, technicus en erflater van Radio Veronica en René Kroon (van TMF) start hij dan de nieuwe zender, een non-stop jukebox met clips. Het is een beetje Veronica op zee, maar dan op teevee: met jingles, spotjes en hits tussen 1960 en 1974, toen Veronica voor Scheveningen dobberde. De tijd is er in feite bevroren,  en iedereen kan weer even jong zijn. Tenminste, als-ie een aanvullend pakket neemt bij UPC en Ziggo, want die hebben de doelgroepenzender achter de decoder gezet en je zult eerst moeten betalen voordat je het mag zien. Aanvankelijk zou Demis Roussos de opening doen – een logische keuze, aangezien Bert van Breda was voorzitter van de Demis Roussos Fanclub in Nederland. Maar helaas, de zanger is verhinderd. Zie HIER een voorproefje, met meteen de mooiste Veronica-jingle ooit als muziekclip.