Primeur voor Brandy: WNIC jingles

15.02.2020 – Het jinglebedrijf Brandy in Brussel presenteert binnenkort een mooie primeur: jingles voor het station WNIC in Detroit. De laatste 25 jaar werd WNIC bediend door good-old JAM in Dallas, maar Brandy mag dat jinglestokje overnemen. In ieder geval voor de morningshow van Jay Towers, zoals te horen is op de korte video die Brandy online heeft gezet. En daarmee lijkt opnieuw een grote klant bij JAM (deels) te zijn vertrokken.
Voor Radio Noord in Nederland is dat goed nieuws: die regionale zender in de provincie Groningen liet in de loop der jaren alle 5 WNIC-sets van JAM inzingen: It’s Nice (1995), Very Nice (1997), Really Nice (2001), Twice as Nice (2002) en Nice Move (2005).

In 2013 stapte RTV Noord over op jingles van … Brandy. En nu die jingles maakt voor WNIC laat een resingpakket voor RTV Noord met het aloude logo wellicht niet lang op zich wachten. Alhoewel het er vooralsnog op lijkt dat het uitsluitend om jingles voor de morningshow van WNIC gaat.

Primeur voor Brandy

100.3 WNIC is het best beluisterde radiostation in Detroit, Michigan. De zender draait platen uit de 80’s, 90’s and 00’s. Muziek op die zender is nogal eens van Pink, Prince, Ed Sheeran, Bon Jovi and Matchbox twenty.