Edwin Evers krijgt jingle-eresaluut

25.03.2018 – Edwin Evers, die afgelopen vrijdag bekend maakte eind dit jaar te stoppen met Evers staat op, krijgt een jingle-ere-saluut aangeboden van Jingleweb. Er staat een eerste versie online, maar de definitieve versie wordt op de laatste uitzenddag van Evers staat op gepubliceerd. De eindversie van het jingle-ere-saluut duurt 5 minuut en 38 seconden. De voorlopige versie HOOR JE HIER.
Wie suggesties heeft voor de uiteindelijke versie kan ons mailen of hieronder een openbare reactie schrijven.

Edwin Evers krijgt het saluut niet alleen vanwege zijn radio-werk. Hij heeft zich ook een meester getoond in het maken van (gezongen) jingles. Zo maakte hij gemiddeld eens per half jaar een aantal zogeheten Morningsongs, gebaseerd op bekende (oude) hits en ingezongen voor ‘Evers staat op’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.