Jingles are for losers??

08.12.2012 – Wat nou dan weer? Is er zojuist een stripverhaal uitgekomen met de prikkelende titel: “Jingles are for losers”. Het is december, en dan raak je als vanzelf wel in een reflectieve bui. Dan ook is er is alle gelegenheid voor enige zelfbeschouwing. Maar om jezelf als loser te beschouwen omdat je jingles toevallig leuk vindt ? – dat is wel weer wat al te pop. Gelukkig wordt duidelijk dat de jingle in dit stripverhaal van de maker Jared Sams vooral als metafoor beschouwd dient te worden worden. “A man’s life is a song, jingles are for losers” blijkt de kern van dit getekende levensverhaal. Goed zo  en dan ligt het toch net weer anders. Jared Sams???? Ook al zo merkwaardig. Lijkt wel een anagram. Daar kun je Dear Jam van maken. O nee, dan hou je een S over. Het hele stripverhaal lees je HIER.