Het complete tunesboek

HET COMPLETE TUNESBOEK

Op 14 september 2022 komt-ie uit. Het complete tunesboek. De definitieve versie van hét naslagwerk over radio- en tv-tunes. 6000 tunes, 650 pagina’s, 500 foto’s, 2 x zo dik als deel 1 uit 2007. En met heel veel themapagina’s.

INTEKENEN KAN HIER.
Je betaalt géén verzendkosten én krijgt nog eens 5 euro Jingleweb lezerskorting. Vul daarvoor bij het bestellen daarvoor de code “tunes” in.

Wat was de tune van de Top 40? Welke muziek werd gebruikt voor NOS Langs de Lijn? Hoe kwam De Avondspits aan zulke bijzondere tunes? Waar komt de muziek vandaan van Twee voor twaalf? Hoe vond André van Duin de tune van de Dik Voormekaar show? En waarom kwam de allereerste radiotune van de hele wereld uitgerekend uit Nederland? De antwoorden op al deze vragen lees je in Het complete tunesboek.

De komende maanden kun je elke week op Jingleweb nieuwe items lezen en beluisteren over Het complete tunesboek. Tunes die je nog niet kent. Radiofeiten die je nog niet weet. Foto’s die je nog niet hebt gezien. Kortom: kom elke week even langs!