Boek over jinglemaker Bart van Gogh op komst

04.11.2020 – Eindelijk mogen we het nieuws uit (deels) eigen huis vertellen: op woensdag 18 november verschijnt er een boek en een online magazine over jingleschrijver Bart van Gogh van Top Format in Haarlem. Het boek ‘Bart! De Van Gogh van de jingles’ is geschreven door journalist Jelle Boonstra van het Genootschap radiojingles en tunes / Jingleweb. Het wordt uitgegeven door Top Format, tevens de opdrachtgever voor de uitgaven.

Lees verder onder de foto. >>>

BOEK
In het boek spreekt Van Gogh zich uit over het verleden en de toekomst van radio. Het boek vertelt niet alleen over het leven van Bart van Gogh, maar ook over de ontwikkeling van de piratenzenders, commerciële radio, jingles en digitale kanalen. Bart van Gogh maakte onder meer jingles voor NOS Tour de France, TROS, Radio 2, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica.

ONLINE MAGAZINE
Naast het boek is er vanaf de 18e november ook een online magazine. Daarin kun je in audio horen en in video zien wat het boek in woorden vertelt. Ook dat magazine is een productie van Jingleweb. Het bevat jingles, unieke videobeelden van jinglesessies en veel interviewfragmenten met grote namen uit de radiobusiness.

Meer over dit alles lees je hier.

V.l.n.r. Hans Hogendoorn, Bart van Gogh en Jon Wolfert,
zij komen allemaal aan het woord in het boek én het online magazine.