Rocketeers en NOVAZ maken jingles voor 3FM

21.09.20103FM heeft een vaste jingleproducent voor het hele station: PURE Jingles. Soms glipt er wel eens een producent tussendoor die vormgeving mag maken voor een enkel programma op de popzender.
Eerder deze nazomer maakte NOVAZ uit Berkel-Enschot de jingles voor Frank Dane’s weekend ochtendshow Ontzettend Dikke Ochtend Frank op 3FM. NOVAZ maakte speciale uitvoeringen van bekende platen, bedjes, item vormgeving, sweepers en jingles. Aan het project werkten onder andere een van ’s werelds beste Frank Sinatra imitatoren (Frank Inperson) mee en Lana Wolf (die nu een hit scoort met ‘See the light’). Ook 3FM DJ Sander Guis is in de jingles te horen. De demo kun je HIER horen.
The Rocketeers heeft een set jingles geproduceerd voor @WORK, het programma dat in de plaats is gekomen voor de Arbeidsvitaminen en dat wordt gepresenteerd door Domien Verschuuren. Het pakket telt negen jingles met een eigen tweetonig logo, waarvoor niet een koor is ingezet, maar waarin jongeren shouts en quotes roepen. Zelf luisteren kan HIER.