SOB maakt jingles voor Oostenrijk, Slowakije en Tsjechië

14.11.2019 – SOB Audio Imaging in Amsterdam heeft recent jingles afgeleverd in Oostenrijk, Slowakije en buurland Tsjechië.

Van jinglestudio SOB in Amsterdam horen we niet elke dag iets. Vandaar dat we graag uitgebreid ruimte maken voor het laatste nieuws van dit bedrijf van eigenaar Hans Everling.

Eén van de nieuwe klanten is Jö.live. Dat is een splinternieuw AC radiostation in Oostenrijk. Het zendt uit op DAB+ én is te horen in honderden supermarkten. SOB maakte een custom jinglepakket waarin de sound van het station goed is terug te horen: Soft AC waar je blij van wordt!
Bonus! Het team van Jö live in Wenen heeft een “Making of…” video gemaakt, die het bekijken waard is.

SOB verzorgde ook de nieuwe vormgeving voor Radio Jemné is Slowakije
’s Lands meest succesvolle AC station met een gevarieerde playlist vol Slowaakse en internationale hits. SOB was verantwoordelijk voor de jingles tijdens de lancering van het station in 2006 en, na een kleine tussenstap, kwam het station terug voor een nieuw custom jinglepakket; soms moet je een keer iets anders proeven om je te realiseren wat je mist, zegt SOB daar zelf over. Het jinglepakket heeft een softe, frisse en hedendaagse klank.

En voor Slowakije’s buurland Tsjechië maakte SOB nieuwe jingles voor Radio Impuls. Dat is sinds de start in 1999 de onbetwiste marktleider in Tsjechië. Het heeft een muziekformat dat veel ruimte geeft aan Tsjechische artiesten, in combinatie met een mix van typische AC-songs. Het is een station dat een heel sterke band heeft met z’n luisteraars, die dan ook supertrouw zijn en zich erg betrokken voelen bij het station en z’n DJ’s.
Na hun eerste custom jinglepakket was het dit jaar tijd voor een update. SOB maakte een pakket met positieve AC jingles met hier en daar een lekker akoestische vibe.