Jingles mixed +++ Jingles mixed +++ Jingles mixed

28.03.2020 – Jingles mixed +++ Jingles mixed +++ Jingles mixed +++ De Amerikaanse zangeres Annagrey Brooks Wiechman is een paar dagen per week aan het werk in de TM Studios in Dallas Fort-Worth in Texas. Ze zingt daar jingles in, en doet dat met veel inzet. Ook zij zit deze dagen noodgedwongen thuis. En wat doe je dan als jinglezangeres? Zeker: zingen! Kijk maar op haar Facebookpagina.

Jingles mixed +++ Jingles mixed +++ Jingles mixed +++

Ook Radioscape, van de sympathieke jinglecomponist Johnny Hooper, heeft zich aangesloten bij de rij bedrijven die gratis corona-muziekbedjes aanbiedt. Luister maar hier.

Jingles mixed +++ Jingles mixed +++ Jingles mixed +++

Jinglefreak Steven Geisler heeft een verslavende montage gemaakt van een cut uit PAMS-series 17 New Frontier. Het gaat om de song It’s the thing to do. In deze montage hoor je het lied bijna 40 keer terug We laten wel een waarschuwing uitgaan: de melodie blijft in je hoofd hangen! Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd.

Jingles mixed +++ Jingles mixed +++ Jingles mixed +++
En Jeroen van Inkel heeft een nieuwe podcast online gezet met als titel: Adam en Jeroen weer samen. Jeroen van Inkel en Adam Curry kijken terug naar 1984, de tijd van Radio Decibel, het illegale radiostation waar het ooit allemaal begon. Natuurlijk gaat het ook over Trump, de binnengekomen post en is er een opvallende link tussen de Jingles van toen en de Voice van nu. Luister maar.

Met dank aan Albert Pleijsier.