*** Kort jinglenieuws ***

10.01.2011
*** Elk bedrijf en dus ook elk jinglebedrijf doet moeite om zijn klanten op een originele manier een goed nieuwjaar te wensen. Jingle producent Jinglesfactory in Italie doet het met een korte video, die je HIER kunt zien.

*** Curaçao wil in 2011 het aantal gevallen van dengue, ofwel knokkelkoorts, drastisch beperken. Dat heeft de Curaçaose minister van Volksgezondheid Jacinta Constancia deze week aangekondigd, meldt het ANP. Zij kondigde aan dat naast gebruikelijke voorlichting ook met huisbezoeken en jingles van populaire muziek de bevolking meer wordt betrokken bij de bestrijding. (ANP)

*** De regionale commerciele zender Radio Decibel heeft sinds begin dit jaar een nieuw jinglepakket, geproduceerd door The Rockteers. Een demo hoor je HIER.

*** Dakloze Ted Williams in de VS, de man met de formidabele radiostem (zie eerder berichten op Jingleweb) heeft een huis en een eerste klus: hij heeft een TV-spot ingesproken voor Kraft, die vanavond zondagavond op de Amerikaanse TV te zien zal zijn. De commercial zie je HIER.

*** BBC Radio 2 in het Verenigd Koninkrijk zoekt nieuwe jingles. HIER kun je de precieze briefing zien en daarmee lezen wat het radiostation verwacht van de nieuwe jingles (-producent). Een uniek kijkt in de radiokeuken.