De eerste jingle voor KINK

23.01.2019 – Jingleweb kan de eerste jingle laten horen van het nieuwe radiostation KINK. De jingles worden op dit moment gemaakt, met de stem van Tim Gunther. Hij was ooit ook de voice van het ter ziele gegane YORIN FM. Productie van de vormgeving is door Dion Posdijk, die tot 2011 ook verantwoordelijk was voor de vormgeving van ‘het oude’ Kink FM. De opnamen zijn gemaakt in de studio van SoundFX in Aalsmeer.
KINK wordt een platform voor alternatieve muziek met radio, podcasts en playlists. KINK zal online te ontvangen zijn en via DAB+. Dit is de digitale opvolger van FM en gratis te ontvangen met een daarvoor geschikt radiotoestel. KINK zal daarmee vanaf de start meteen in heel Nederland via de ether te ontvangen zijn. De playlists in diverse genres en moods zijn nu al te beluisteren op Spotify, Apple Music, Deezer en YouTube Music. De podcasts zijn te beluisteren via alle bekende podcastapps en via de KINK-site en app, die later deze maand online gaan.
KINK komt er op initiatief van radiomaker Jan Hoogesteijn, ex 3FM-er Michiel Veenstra is programmadirecteur van KINK. “De start van KINK is de start van een geluid in de ether dat node gemist wordt”, zegt hij. De doordeweekse programmering begint elke dag om 7 uur met zijn ochtendshow KINKSTART, gevolgd door twee uur nonstop KINK-classics in KINK DNA. Daarna zijn Jasper Leegwater, Tessa Mol en Jasper Leijdens te horen.
Luister hieronder naar de jingle.