DJ Broadway Bill Lee komt naar Nederland

22.01.2019 – De Amerikaanse DJ Broadway Bill Lee komt naar Nederland. Op maandag 7 en dinsdag 8 oktober 2019 is hij – ook als spreker – aanwezig op The Imaging Days in Amsterdam. Dat is het (inmiddels) jaarlijkse evenement over radiovormgeving voor professionals, georganiseerd door onder meer Capital of Media / Strike Jingles.
Broadway Bill Lee is sinds 2007 te horen op WCBS FM in New York, maar is al sinds de jaren ’60 een beroemd radio-personality in de VS. In New York werkte hij bij Hot 103/Hot 97 (WQHT) en 103.5 (W)KTU. Hij staat bekend om het naadloos inspreken van plaatintro’s. Deze video is daar een fijn voorbeeld van.
Kijk nu vooral naar de geweldige video die organisator Anthony Timmers van The Imaging Days maakte als promo voor het evenement. Op het tweedaagse evenement zijn andere radio-vormgeving-toppers aanwezig, waaronder Jeff Berlin (KISS 108 in Boston), Guido Sprenger (NPO Radio 2) en Idriss Rouchiche (FunX). The Imaging Days wordt mogelijk gemaakt door Ignite Jingles, TRIL, Brandy en Strike Jingles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.