Maestro Media maakt jingles voor FM Goud Plus

Michel Vanderfeesten - copyright Karolien Coenen03.01.2018 – Om te beginnen wensen wij al onze lezers een gelukkig, gezond en radiorijk 2018.
Amper 2018, en nu alweer een leuk jinglenieuwtje.
Maestro MediaVlaams Noord-Limburg krijgt een nieuw radiostation (op FM en online): FM Goud Plus. En Maestro Media heeft hun kersverse jinglepakket gemaakt. De zender koos 8 tracks uit de jinglepakketten The Master en The Master 2.  Vanaf 1 januari is het station van start en zijn ook de nieuwe jingles van Maestro Media te horen. De slogan: Bij ons hoor je thuis.
Initiatiefnemer van FM goud is Michel Vanderfeesten (zie foto, copyright Karolien Coenen), een Vlaams radioliefhebber en eigenaar van een aantal regionale radiostations in Vlaams Limburg. Sinds 2003 bestiert hij de familiezender FM Goud. Later is daar ook het rockstation Power Radio bijgekomen en binnenkort start de gouwe ouwe-zender Dino Radio. In 2017 zijn in België de FM-frequenties opnieuw geveild en het is Vanderfeesten gelukt om een aantal frequenties in Limburg (omgeving Peer) te bemachtigen. Via die frequenties is op 1 januari de nieuwe zender gelanceerd, FM Goud Plus, vroeger een familiezender, nu een hitstation met stevige, herkenbare gouwe ouwen uit alle decennia, maar met de nadruk op de jaren ’80. Met de jingles van Jarko Meurs en zijn Maestro Media.
Een jinglemontage hoor je op onze Soundcloud-pagina.