Zomerse jingles van Brandy en JOE

JOE05.07.2017 – Het Belgische commerciële radiostation Joe heeft zijn speciale jingles voor de zomerprogrammering geleverd gekregen van Brandy in Brussel. “De jingles roepen”, volgens een schrijven van het jinglebedrijf zelf, “een instant zomergevoel op en passen perfect bij de hits uit de voorbije 3 decennia. JOE2En toch klinkt Summer All The Way fris en actueel. Het pakket ademt zon, strand en vakantie zonder al te zwaar te focussen op latino-ingrediënten. Dat maakt het tegelijk breed inzetbaar en makkelijk aan te passen tot algemene netjingles”.
Summer All The Way bevat 6 basic tracks met alle mogelijke afgeleiden en is voorzien van een zeer compacte vocal sound. Hoor de aircheck of de individuele cuts.
Brandy meldt overigens dat ze het in Brussel “hebben kunnen merken dat de komende maanden nogal wat radiostations van on air branding wisselen.” De onderneming produceerde pakketten voor zenders in onder meer Nederland, Polen, Duitsland, Frankrijk en België. De mooie visual bovenaan deze pagina hebben we – overigens – natuurlijk aan Brandy te danken. Doen ze goed…